Nieuwsbrief
Workshops Taarten

Workshops
De boodschap van SweetShirley is om Nederlanders met Suriname te verbinden. Door het organiseren en geven van taartworkshops in Surinaamse taarten (Fiadoe/Eksi Koekoe) probeert SweetShirley op deze wijze een doorgeefluik te zijn voor de Surinaamse Nederlanders, zodat de traditionele recepten in stand worden gehouden en worden gedeeld. Daarnaast geeft SweetShirley Engelse taartworkshops in het vullen, maskeren en decoreren van biscuit taarten met fondant(Sugarpaste).

Ouder-Kind taartworkshop Anansi de Spin
Heel bijzonder is de taartworkshop Ouder-Kind, waar kinderen vanaf 6 jaar begeleid worden in het maken en decoren van een Anansi-taart. Tijdens deze workshop wordt het verhaal van de superspin Anansi vertelt waarin een clou zit. Hiermee draagt SweetShirley bij met het doorgeven van bepaalde cultuurwaarden aan de Surinaamse Nederlanders en Nederlanders.
Andere thema's zijn ook mogelijk.

Algemene informatie Workshops
Een workshop gaat door bij minimaal 5 deelnemers en voor maximaal 8 personen in verband met de nodige aandacht. U hoeft niks mee te nemen, behalve een goed humeur. Voor drinken wordt gezorgd tijdens de workshop. Na afloop mag je lekker je zelf gemaakte taartje naar huis mee nemen.

Workshopsdagen en -tijden:
Maandag- en dinsdagavond: van 19.00u - 22.00u
Woensdag- en zondagmiddag: tussen 12.00u - 18.00u